#euculti

Egy milliárdot minden magyarnak!

2021. január 16. - Euculti

Láthatóan közelednek a választások, mert beindult az választási szájkarate, a már jól ismert ígéretcunami. Előkerült a pénz, a megélhetés, amivel a 2021-ben (is) a legjobban fogható a magyar. Az oltás mellé ígért 100.00 forint vagy éppen a 25 év alattiak szja mentességének ötlete, csak hogy a legfrissebbeket vegyük példaként. Sokakban felmerül a kérdés, hogy a hülyeség vagy a felelőtlenség sugallja-e ezeket az ötleteket? A lelkes hozzá nem értés vagy a tudatos megtévesztés, a választók félrevezetése?

Minden olyan politikai javaslat, amely közvetve vagy közvetlenül, de anyagi előnyt ígér a választók egy rétegének, alkalmas a választási hajlandóság és preferencia befolyásolására. Ennyi erővel egy milliárd forintot is ígérhetnének minden nagykorú magyar állampolgárnak, és mindenki boldoguljon az életben, ahogy tud. Ez még talán így is kisebb kárt okozna az állami költségvetésnek, mint amennyit az elmúlt 30 éveben az úgynevezett magyar politikai elit összességében produkált.


Ha tetszett a bejegyzés, kövesd az Euculti Magyarországot a Facebookon is:
https://www.facebook.com/eucultimagyarorszag

Hisszük, hogy MAGYARORSZÁG MENŐ.

A bejegyzés trackback címe:

https://euculti.blog.hu/api/trackback/id/tr1916391922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása