#euculti

Puzsér Róbert: hagyd a politikát, maradj a bulvárnál!

2021. február 10. - Euculti

Egy politikus ne celebkedjen, egy celeb pedig ne politizáljon. A celeb hiteltelen politikusként, a politikus pedig röhejes celebként. Puzsér Róbert láthatóan nem tud választani, celeb is maradna, de politizálni is akar. Ahogy Ötvös Csöpi mondta az Elvarázsolt dollárban: „A kettő együtt nem megy.”

Meg kell védenem a politikát. Nem a politikusokat, hanem a politikát, mint a köz érdekében végzett tevékenységet, hivatást. Ha másért nem, hát azokért a kevesekért, akik meggyőződésből, elhivatottan és tisztességesen végzik munkájukat. Lehet, hogy kevesen vannak, de legyünk optimisták, reméljük, lesznek még többségben. A politika is egy szakma, egy hivatás, ami megfelelő tudást és tapasztalatot igényel. Nem azt mondom, hogy most ez a jellemző, de ideális esetben így kellene működnie. Azonban egy dolog biztos, a politika nem lesz minőségibb, ha a celeb világ oda is beteszi a lábát.

Elhiszem, hogy jó megmérettetés volt az önkormányzati választás időszaka, csak éppen elhivatott politikusként nem ér véget a munka egy kampánnyal, még akkor sem, ha az vereséggel zárult. Aki tényleg politikusként tekint magára, az két kampány között is érdemi munkát végez, nem pedig celebek magánéletével foglalkozik.

Szóval a politikát meg kell védeni Puszér Róberttől és a hozzá hasonló teljesítmény nélküli celebektől (pl. Berki Krisztián), akik kizárólag azért kapnak figyelmet a média részéről, mert celebek. Nem állítom, hogy Puzsér Róbertnek nincsenek jó gondolatai, helyes meglátásai, mert igenis vannak. Meglepően jók a meglátásai, de sajnos nem komolyan vehető ember. Azzal a média háttérrel, amivel ő érkezett a politikába, egyszerűen nem vehető komolyan, mint politikus. Figyelmet persze kap, de az emberek széles köre sosem fogja komolyan venni.

És hogy miért? Egyszerű a válasz. Azért, mert Puzsér Róbert egy celeb, aki celebségéből él, és a Szabó Zsófi magánéletével foglalkozó és ahhoz hasonló provokatív megnyilvánulásaival tud reflektorfényben maradni. Egyébként szívemből szólt, tökéletesen egyet értek Szabó Zsófiára vonatkozó minden szavával. Csak annyit kérek, ha már mindenképpen szereplésre vágyik, maradjon a celeb világnál és hagyja a politikát.

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd az Euculti Magyarországot a Facebookon is:
https://www.facebook.com/eucultimagyarorszag

A bejegyzés trackback címe:

https://euculti.blog.hu/api/trackback/id/tr6916422554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endre Frady 2021.02.11. 22:53:27

Ez mekkora kamu írás!!! Ki finanszírozta?!
Puzsér pont, hogy nem celeb és nem bulvárszereplő, hanem éppen ő az, aki ezt a nyálas mocskot a legkövetkezetesebben ostorozza. Egy dolog miatt valóban elüt a politikai szereplőktől, hogy vannak önálló gondolatai és azokat ki is meri mondani.
Azt hazudni Puzsérról, hogy azért nem lehet köze a politikához, mert összecelebezné annak felsőbbrendűségét, nagyobb hülyeség, mint a vegetáriánus disznópörkölt!

birka menet 2021.02.11. 23:58:44

Ma a politikát elsősorban orbántól és a fidess nevezetű bűnszövetkezetétől kell megvédeni. Másodorban a már bizonyítottan politikai gengszeterktől a kormányzati aspiránsok közül. Harmadsorban pedig a sokmillió funkcionálias analfabéta választótól.

Ami ezek után marad, azt úgy hívják: nyugat-európai ország.

törppicur 2021.02.12. 07:25:36

@birka menet: hát tesó, irigylem a nyugatot. Sem bűnszövetkezet, sem politikai gengszterek serege, sem megvezetett/alultájékozott szavazó. Nekik nagyon jó. Tényleg, miért nem ott élsz?

varsoigyros 2021.02.12. 07:48:41

Marhaság. Pont hogy mindenki politizáljon!

MEDVE1978 2021.02.12. 08:57:40

Nem nagyon látom a különbséget Puzsér Róbert, Rogán Antal, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor stb. között. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a kontraszelektált, bűnözőkkel tűzdelt magyar közéletből nem rí ki semmilyen szempontból egy Puzsér Róbert.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.02.12. 09:24:13

@Endre Frady:

Az utóbbi időben megy el a bulvár irányába, lásd kamuperei.

Endre Frady 2021.02.12. 09:54:11

@Jozsef_6: Szép, kulturált, higgadt, európai, logikus érvekkel megtűzdelt válasz. Biztosan senki sem bujtott fel rá... Azért arra ügyelj, főleg ilyen covidos időszakban, hogy a vérnyomásod ne menjen tartósan az IQ-d fölé! ;-)
süti beállítások módosítása