#euculti

A Parlament munkahely, nem óvoda

2021. január 19. - Euculti

Bármilyen furcsa is, de ki kell mondani, hogy "a Parlament munkahely, nem óvoda”, mert az Országgyűlésben dolgozó képviselők egy része ezt vagy elfelejtette, vagy nem is tudja, és sajnos sokszor óvodásként viselkedik.

Bizonyos munkahelyi alapszabályokkal nekik sem ártana tisztában lenni, még ha többségüknek korábban sosem volt igazi munkahelye. A munkavállalók többségének nem okoz megérteni és elfogadni a bejárásra, öltözködésre, a kulturált munkahelyi viselkedésre és kommunikációra vonatkozó szabályokat.

Szomorú látni, hogy az ország legszebb munkahelyén, ahol adófizetők pénzéből bérezett választott képviselők dolgoznak, ez sokaknak nem sikerül. Kínos, de ki kell mondani, hogy a mai országgyűlési képviselők többsége nem hogy államférfinak/nőnek, de még a politikusnak sem igazán nevezhető. Az elmúlt években egyes képviselő hölgyek és urak olyan minősíthetetlen munkahelyi viselkedést engedtek meg maguknak, amiért az átlag magyar munkavállaló 99%-át azonnali hatállyal elbocsátották volna. Szomorú és szégyenteljes.

Jó lenne, ha megbecsülnék magukat. Megbecsülnék a bizalmunkat és megbecsülnék, hogy az adóinkból tarthatják el magukat és családjaikat. Cserébe a mostani teljesítménynél többet várunk el. Sokkal, de sokkal többet. Ha a jelenlegiek ez nem megy, egy új, ma még nem aktív politikus generáció majd teljesíteni fogja ezeket a minimális elvárásokat (is).

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd az Euculti Magyarországot a Facebookon is:
https://www.facebook.com/eucultimagyarorszag

Hisszük, hogy MAGYARORSZÁG MENŐ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euculti.blog.hu/api/trackback/id/tr6816395590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása